top of page

alle klubber

Her er en liste over de lokale klubbene som finnes i Norge. Hvis det ikke finnes en klubb der du bor, kan du ta kontakt med Working Equitation Norge. Det er en del steder der det er et lite miljø og vi har kontakt med noen interesserte, men de ikke har kommet i gang med klubb enda. Vi kan sette deg i kontakt med andre interesserte i ditt område, og kanskje dere kan starte noe sammen.

 Working Equitation Viken og Oslo 

Working Equitation Viken og Oslo ble etablert i 2021. Oslo og Viken er et stort område, men gjengen bak denne klubben bestemte seg for at det var bedre å ha en stor klubb som kan jobbe sammen, og så heller senere dele opp i avdelinger slik at man kan jobbe enda mer lokalt etter hvert som miljøet vokser. Klubben rakk å arrangere en Pay & Ride i 2021, og planene for 2022 innebærer åpne treninger og komme i gang med konkurranser.

Klubben kan kontaktes via e-post til wevikenoslo@gmail.com.

Sosiale medier

  • Instagram
  • Facebook

 Working Equitation Vestfold og Telemark 

Working Equitation Vestfold og Telemark ble etablert i 2021. I løpet av 2021 har de arrangert åpne treninger, og en online konkurranse. Det er en fin gjeng som driver denne klubben, og de vil gjerne ha flere med på laget! 

Klubben kan kontaktes via sosiale medier. 

Sosiale medier

  • Instagram
  • Facebook

Finnes det ikke klubb hos deg?

Working Equitation er ganske nytt i Norge, og vi jobber aktivt med å bygge opp sporten. Klubbene er et viktig verktøy i dette arbeidet, så dersom du ikke finner en klubb i ditt område, men har lyst til å drive med WE, ta kontakt med oss! Vi har kontakter med personer i mange områder, og setter gjerne likesinnede i kontakt med hverandre. 

Les mer om å starte klubb her.

bottom of page