top of page

WE i media

Working Equitation har vært omtalt i media og Working Equitation Norge har vært intervjuet i en podcast. Her finner du linker til artikler og podcast-episoden.

Artikkel

I juni 2022 var hest.no på besøk hos WENs styremedlem Anne Isis Waal på Stensrud i Lørenskog. Der viste Anne med sin islandshest Gimli hvordan man rir en del av hindrene i Working Equitation, og hest.no har laget en flott videoreportasje om dette besøket. 

Klikk her for å se videoreportasjen på hest.no

Artikkel

I 2022 ble WENs styreleder intervjuet av hest.no om digitale konkurranser og gjennomføring av disse. De snakket også litt om hva man kan bruke for å bygge en bane for WE, og hvordan Working Equitation er for alle hester og ryttere.

Klikk her for å lese artikkelen på hest.no

Podcast

I 2021 ble WENs styreleder og sekretær intervjuet av Ronja Jahnsen, som driver HorseClue podden og er vara styremedlem i Working Equitation Norge. De snakker om Working Equitation som sport og om Working Equitation i Norge, så denne episoden anbefaler vi at dere hører på! Det er episode 20 av HorseClue podden, og den finnes der du pleier å høre på podcast.

Klikk her for å høre på podcasten på Spotify

Artikkel

I 2021 publiserte hest.no 3 artikler om Working Equitation. Dette er den siste artikkelen, som handler om sporten i Norge, og om Working Equitation Norge.

Klikk her for å lese artikkelen om WEN på hest.no

Artikkel

I 2021 publiserte hest.no 3 artikler om Working Equitation. Dette er den andre artikkelen, som handler om Helene Giske som tok med seg hesten sin og flyttet til Portugal, og som nå trener og konkurrerer i Working Equitation der.

Klikk her for å lese om Helene Giske på hest.no

Artikkel

I 2021 publiserte hest.no 3 artikler om Working Equitation. Dette er den første artikkelen, og den gir en introduksjon til sporten og hva den går ut på. Dette er en fin introduksjon til Working Equitation.

Klikk her for å lese artikkelen om Working Equitation på hest.no

bottom of page